Zelf Een WordPress Website Maken

Kies dus voor een hosting supplier die HTTP/2 WordPress hosting ondersteunt. Siteground heeft en doet alle bovenstaande zaken.

Siteground maakt het je wel heel makkelijk om een Let’s Encrypt SSL certificaat te installeren. Dat is met een paar klikken geregeld.

Ik vind goede assist heel erg belangrijk. wordpress website Ik kijk altijd eerst hoe je contact kunt opnemen.

Hiermee kun je free of charge een SSL certificaat aanvragen. En je hebt geen eigen uniek IP adres meer nodig.

WordPress Manager Inbegrepen Bij Elk WordPress Hosting Plan!

  • Klik hierop zodra je jouw gewenste kleur hebt ingevoerd.
  • Beaver Builder heeft hier gelukkig iets op bedacht.
  • Je ziet nu naast de kleurcode een plus (+) teken staan.
  • Je kunt kleuren opslaan, waardoor je de kleuren de volgende keer direct kunt vinden en gebruiken.

WordPress websites worden regelmatig aangevallen door hackers. Daarom is het goed om een website hosting supplier te kiezen die aandacht besteedt aan de beveiliging van je web site. het bieden van de mogelijkheid om je WordPress en plugins automatisch te updaten

Kies dus een hosting supplier die dit ondersteunt. Sinds enige tijd ondersteunen sommige hosting suppliers HTTP/2. Een opvolger van het HTTP-protocol die je web site wordpress webshop aanzienlijk sneller maakt omdat files tegelijkertijd in plaats van na elkaar geladen worden..

snel beveiligingslekken te dichten op de server technologie toe te passen die voorkomt dat een gehackte web site andere web sites op dezelfde server besmet Ook hiervoor geldt: Siteground heeft en doet alle bovenstaande zaken. Een SSL certificaat is tegenwoordig een should . Browsers zeggen dat je website niet veilig is als je dat niet hebt.

Een WordPress Thema Kiezen En Aanschaffen

En zoekmachines als Google geven voorrang aan beveiligde websites. Dat wil zeggen, web sites die gebruik maken van een SSL certificaat. Nou was dat tot voorheen soms ingewikkeld om te regelen. Voor het certificaat en het vaste eigen IP adres dat je er voor nodig had. Nu heb je het open source project Let’s Encrypt.