WordPress Websites

Kies dan voor WordPress hosting. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je eenvoudig een website maakt. Dankzij onze free of charge installatieservice wordt WordPress automatisch voor je geïnstalleerd.

WordPress Thema’s

Veel gebruikers maken van hun website ook een webwinkel, door een snelle website kun je hierdoor ook meer conversies realiseren. Daarnaast kun je ook direct het CMS installeren doormiddel van onze CMS installatie device WordPress hosting die standaard wordt meegeleverd op onze hostingpakketten. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende PHP versies op de webhosting pakketten. In de afgelopen jaren zijn de versies van PHP aanzienlijk verbeterd in snelheid.

Je kunt direct aan de slag met je WordPress web site door gebruik te maken van de free of charge installatiehulp Het eerste jaar is je domeinnaam free of charge bij je hostingpakket, zo heb je extra WordPress korting in het eerste jaar! Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen oploopt met de ontwikkeling van je WordPress web site.

Hierdoor kunt u met de laatste versie van PHP een snelle laadtijd realiseren. Bij reguliere WordPress hosting ben je zelf verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van je web site. Alle updates van het CMS, thema’s of plug-ins dien je zelf in de gaten te houden en op tijd bij te werken. Als je niet weet hoe je het beste kunt updaten of als je hier gewoonweg geen tijd voor hebt, kun je onze Managed WordPress internet hosting gebruiken. Hierbij zorgen onze professionals voor de updates van jouw web site.

Zo kun jij je meteen concentreren op het bouwen je web site. Mail of bel met onze free of charge servicedesk voor uitstekende ondersteuning. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van webhosting en kunnen je overal mee helpen. De extra’s van WordPress Hosting

Het is verstandig om het CMS te installeren op een Linux server, waarbij PHP 7.2 wordt aanbevolen en MYSQL 5.6 of MariaDB 10.zero nodig is. Bij ons beschikken alle webhosting over deze specificaties. Het verschil in de webhostingpakketten zit hem met name in de omvang van opslag en gebruik. Naast goede content material WordPress en linkbuilding hecht Google ook veel waarde aan een snelle web site.

Welk WordPress webhosting pakket is geschikt voor mij? Webhosting is een eigen stukje opslag op een server waar je een website op kunt plaatsen. Aan je webhosting zit altijd een domeinnaam verbonden. Wanneer je de domeinnaam intypt, wordt er verbinding gelegd met het hostingpakket op de server.

Met onze WordPress internet hosting wordt je website in Nederland gehost. Ons datacenter is aangesloten op AMS-IX.