WordPress Website, Snel En Professioneel

WordPress Handleiding: WordPress Stap Voor Stap Uitgelegd

Daar zitten risico’s aan, zeker bij populaire systemen als WordPress. Je web site moet veilig zijn en blijven. WordPress hosting Daarom bieden we ook WordPress-beveiliging en -onderhoud aan. Maak kennis met onze service WP Hackvrij.

  • Customizer instellingen in WordPress
  • Wil je meer leren over het maken en beheren van menu’s in WordPress?
  • Het Footer menu is voor onderaan op de website, deze zal je niet snel gebruiken.
  • Het hoofdmenu zal in dit geval voor het menu bovenaan de web site zijn.

Wanneer je dit wel wilt is Magento het betere alternatief. Beveiliging en onderhoud van je WordPress-web site woocommerce De expertise en het ervaringsniveau van ontwikkelaars kunnen flink verschillen.

Je kunt een WordPress-web site ‘vermommen’ als een applicatie. Door er een progressive net app van te maken. Er is dan geen interactie met gebruikers of browsers nodig.

Waarom kiezen voor Factor Blue? Technisch bureau met het juiste formaat We zijn compleet en compact, niet groot en log. Met frontend, backend en fullstack ervaring. Volle focus op de frontend en backend

Dit deden we bijvoorbeeld met vacatures voor uitzendbureaus, met de Hello Flex-plugin. Ook vertrouwen op bekende plugins Er zijn ook bestaande plugins die we graag gebruiken. Bijvoorbeeld de plugin Yoast search engine optimization voor goede meta-titels en -descripties. En de plugin Grafity Forms voor simpele, gebruiksvriendelijke contactformulieren.

Dat zorgt voor snellere laadtijden en een betere performance. Met WooCommerce krijgt je WordPress-website de functionaliteit en feeling van een webshop. WooCommerce is een goede keuze als je niet zoveel producten verkoopt. Als er geen complexe software WordPress website-koppelingen nodig zijn. Of als je niet internationaal wilt verkopen.