WordPress Website Laten Maken?

Webhosting bij Kinsta kan variëren van $30 tot $900 per maand. Daar zit nogal wat verschil tussen. Maar het goede nieuws is dat je een abonnement kan kiezendat optimaal aansluit bij jouw ideale bandbreedte en finances.

Met websitehosting is het zo: Je krijgt waarvoor je betaalt. Let wel: Hoe goedkoper de hosting website bouwen is waarvoor je kiest, des te lager de kwaliteit ervan.

Vanzelfsprekend kun je je web site ook rechtstreeks door WordPress laten hosten. Helaas is het wel zo dat hosting zo ongeveer alles is wat WordPress te bieden heeft. Kinsta daarentegen doet dat wel. Bij velen van jullie kom je dan ergens in het midden uit.

WordPress Website Laten Maken: De Kosten

Loop even met me mee langs deze categorieën en ik vertel je hoeveel elk ervan je gaat kosten. Ontelbare andere on-line bedrijven maken gebruik van WordPress, maar dat wil nog niet zeggen dat het de juiste keuze voor jouw bedrijf is. De keuze van webhost is één van de belangrijkste beslissingen die je gaat nemen wanneer je je WordPress-web site begint.

Goedkope internet hosting heeft nogal eens de neiging om half werk te leveren en servers te overbelasten – alles om maar winst te maken. Maar dit kan wel vervelende gevolgen hebben voor de prestaties van je web site. Duurdere hosting daarentegen is vaak flexibeler. Dit geeft je de zekerheid dat jouw web site in de lucht blijft tijdens peak visitors.

Laten we eens een kijkje nemen. Waarom WordPress niet écht gratis is WordPress.org vertelt je dat het helemaal kosteloos is. Maar goed, dat is dus niet zo. Tenminste, niet als je wilt dat jouw WordPress-web site WordPress hosting een volwaardige on-line entiteit wordt.

In dat geval heb je gewoon further dingen nodig. En in die further´szit WordPress website de duivel – dáár komen de kosten om de hoek kijken. En die kosten zijn als volgt te categoriseren: