WordPress Webshop?

Als je met de muis over het kopje heen veegt. Dan kun WordPress je selecteren om een nieuw product toe te voegen.

Klik dan op doorgaan en wordt je terug gebracht naar het WordPress dashboard. Om producten aan je webshop toe te voegen. Navigeer je naar het kopje “Producten” Onder Woocommerce in je WordPress admin dashboard.

Hier kun je kiezen wat voor soort product dat je aan je webshop wilt toevoegen. Woocommerce heeft meerdere opties beschikbaar voor het sort product dat je wilt toevoegen. Simple Product: WordPress Dit betekent dat je een product gaat toevoegen waar geen verschillende varianten van zijn. Grouped Product: Dit is een gebundelde groep waar producten als één pakket worden verkocht.

Nu kom je op de pagina waar je een nieuw product kunt toevoegen aan je catalogus. Vul bovenaan de naam in voor je product, en daaronder een beschrijving. Als je verder naar beneden scrolt op dezelfde pagina. Dan kom je bij het kopje “Product data”.

Hoeveel Kost Het Zelf Maken Van Een Webshop Ongeveer?

External/Affiliate Product: Bij dit sort kun je externe producten toevoegen aan je website, als je een affiliate campagne promoot. Wanneer de bezoeker op ”bestel of koop product” klikt. Wordt deze doorgestuurd naar de desbetreffende website. Variabel Product: Hier kunnen producten in worden gezet die in verschillende variabelen beschikbaar zijn. Zoals een andere kleur of maat bijvoorbeeld. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld.

Terugkoppeling of Verbeteringen zijn ook welkom! Offerte AanvragenPrivacy Policy WordPress Website MakenWordPress Webshop MakenBeste WordPress HostingSnelheid Optimaliseren

Is het tijd om een uitgelichte afbeelding te selecteren voor het product. Nadat je de juiste afbeelding hebt geselecteerd voor je product, is het tijd om je product te publiceren op de web site! Druk rechts boven op de knop publiceren en neem een kijkje op je webshop pagina.

Woocommerce Drip (€)

Als Woocommerce right is geïnstalleerd. Kun je linksboven in je WordPress dashboard met WordPress hosting de muis op het huisje gaan staan. En wordt daaronder “Winkel” weergegeven. Word je naar je Webshop gebracht.

Je hebt je eigen WordPress Webshop Gemaakt Met Woocommere! Als deze Tutorial/Handleiding jou geholpen heeft. Laat dan een reactie achter in de feedback!

Nu wordt er gevraagd om je website te koppelen met Jetpack. Klik op Doorgaan met Jetpack om de plugin te configureren. Betere beveiliging Bescherm je winkel tegen ongeautoriseerde toegang. Winkelstatistieken Bekijk statistieken over de toestand van je winkel, inclusief het totaalaantal verkochte producten, topproducten en meer. Wanneer je alle stappen bent doorlopen.