WordPress Versnellen

En wat werd er aangeraden: Siteground! P.S. Goede internet hosting alleen is niet voldoende. Je moet je web site zelf ook optimaliseren: website bouwen afbeeldingen verkleinen, caching aanzetten. Kan het zijn dat het daar bij jou mis ging? Ik heb niet al je reacties gelezen maar zie er nogal wat staan.

WordPress Website Maken (beknopte Gratis Handleiding)

Heb je het over zeelandcleaning? Ik heb je web site even gecheckt op sitecheck.sucuri.net. Er staat geen malware op je site en je website staat niet op een blacklist. Je draait wel een erg oude versie van WordPress, dus die moet je heel snel updaten voordat je wel gehackt wordt! En op mobiel zie ik je site gewoon.

En ik heb al heel wat hosting suppliers versleten… Afgelopen week was ik nog bij een presentatie over web site conversie. Daar kwam kort ter sprake dat hosting een belangrijke issue is voor conversie. Want als mensen moeten wachten haken ze af. En goede hosting is cruciaal voor een snelle website.

Hoe Je Kunt Zien Of Een Website Op WordPress Draait

Waarom Kies Je Voor WordPress Om Een Website Te Maken?

Maar mijn websites (zoals thefutureofmeat.com) worden wel erg goed bezocht. Ik heb zelf 5 sites op 1 GoGeek account bij Siteground. Met het GoGeek account kun je volgens hun eigen zeggen one hundred woocommerce.000 bezoekers per maand aan. En Siteground verhuist 1 website gratis voor je. Geen idee wat further sites kosten.

  • Op deze manier kun je eenvoudig additional widgets aanmaken.
  • Wil je een further widget toevoegen, klik dan op Widget toevoegen.
  • Wil je een widget verwijderen?
  • Om een widget aan te passen kun je op de desbetreffende widget klikken.

Ik zit momenteel bij twee hostingproviders: vimexx en one. Ik wil eigenlijk al mijn domeinen onderbrengen in één hostingpakket. Maar ik ben er nog niet helemaal uit wat handig is, en wat de beste hostingwebsite is. De verhuiskosten naar One zijn in ieder geval erg duur!

Probeer mij er nu in te verdiepen en stuit erop dat de hele functie plug in bij mij niet te zien in is in het linkermenu. Wat kan ik hier nog eens aan doen? Bijkomstig feit is een gehackte website want mobiel is hij niet bereikbaar en wordt je na een aantal nieuwe tabbladen doorverwezen naar de app retailer.

Of gaat het om een andere web site WordPress hosting? Fijn artikel, lekker duidelijk!

Het ziet eruit als je wel heel goed weet hoe alles werkt! Ooit onze web site laten bouwen door een zzper, intussen loopt de hosting by way of z’n bedrijf in China. Het gaat steeds verder mis en ik heb het niet in de hand vanwege gebrek aan verstand op dat gebied.