Woocommerce Webshop Laten Maken

Hoe Ziet De Toekomst Van WordPress Eruit?

Het meest belangrijke is misschien wel die enorm grote community die er achter zit! Rosanne is ooit met Joomla begonnen, maar als ze dan hulp nodig had was dit groepje zo klein en of ze er nu echt verstand van hadden was nog maar de vraag.

WordPress Webwinkel Template Kiezen: Bezint Eer Ge Begint!

Veel Magento 1 gebruikers zijn een jaar of eight geleden begonnen met dit platform. Toen was WordPress hosting nog niet echt een succes en niet wat het nu is. Rosanne denkt dus dat er veel partijen die nu nog Magento 1 gebruiken nu gaan kijken naar andere oplossingen en nemen ze dus ook zeker een kijkje bij WooCommerce. Magento 1 gebruikers zullen ook andere oplossingen gaan zien.

Doordat er zoveel mensen werken met WordPress en WordPress, zijn er altijd wel een aantal mensen die je verder kunnen helpen. De WordPress Community is ook zo hecht, dat ze over de hele wereld contacten heeft.

Wereldwijd wordt er kennis gedeeld. Dat is de kracht van WordPress. Wat zijn de veranderingen voor WordPress? Onlangs hebben ze een hele grote update gehad binnen WordPress. Ze hebben er een hele makkelijke editor in WordPress gemaakt.

Dan zijn de verschillen niet normaal groot. Magento 1 stopt met de security updates. Grote partijen als Adyen, PostNL hebben al gezegd dat zij ook zullen stoppen met het updaten van hun Magento 1 koppeling. Magento 2 is voor vele geen optie.

Zo reageren ze binnen een minuut op alle support vragen, per mail, chat of telefoon. Ze zijn een hosting partij speciaal voor WordPress & WooCommerce. Hoe ziet de toekomst van WordPress eruit? Toen ze ooit begon met WordPress draaide zo’n 11 WordPress% van alle websites op WordPress.

Er zal dus meer spreiding komen in platvormen. > Als je nu Magento 1 hebt moet je weer helemaal opnieuw beginnen, het perfecte moment om over te stappen Ik vertel dat Liquid Web een van de grote sponsors is van mijn favoriete Podcast. Dus weet ik inmiddels finest veel van Liquid Web.

Ze zijn dus enorm gegroeid. Het draait gewoon ontzettend goed.