Succescolle WordPress Webshop? Kies Vor Dé Wp Specialist!

Dat is al het tweede bericht waarin je verwijst naar deze web site. Wees eerlijk en zege gewoon dat je daar werkt.

Stap 6 Een Productpagina In Je Webwinkel Bouwen

Het is een gratis programma met zeer veel mogelijkheden. Je hebt totaal woocommerce geen programmeer ervaring nodig. Gewoon de woocommerce plugin downloaden en activeren.

Dit was eerst ook mijn probleem. Er zijn zoveel plugins in WordPress dat je er af en toe niet goed van wordt. In ieder geval, ik had dus een WordPress pagina. De beste manier om hiervan een webwinkel te maken is naar mijn mening met Woocommerce.

Berichten: 9Lid geworden op: 27 maart 2014 WordPress heeft een goede plugin voor Woocommerce. Zeker voor kleinschalige webwinkels. Berichten: 5Lid geworden op: 01 april 2014

Zo kun je gebruik maken van de betalingsopties: Let wel op, veel van deze betalingsopties kosten ook weer geld. Ik heb er voor gekozen om in mijn webwinkel alleen de iDeal betalingsoptie te implementeren. Daarvoor heb ik een account aangemaakt bij sisow. Hier betaal je zero WordPress,forty five cent per transactie.

Bestel nu uw Chromecast op Berichten: 55Lid geworden op: 04 juli 2013

Als je er even wat werk in steekt hoe je je normale wordpress pagina ombouwt naar een webwinkel, kun je er zeker iets moois van maken. Deze korte cursus heeft me daar heel erg bij geholpen: /wordpress-webshop/

Dan kan je beginnen met producten toevoegen etc. en wordt je website al gauw een mooie webwinkel. Verder qua betalingen zijn er ook weer honderden opties bij woocommerce.

Berichten: 2Lid geworden op: 25 april 2014 Woocommerce installeren inderdaad, standaard plugin downloaden en klaar. Kijk eens op: /webshops/plugin-woocommerce WordPress hosting Berichten: 680Lid geworden op: 06 februari 2011 > Woocommerce installeren inderdaad, standaard plugin downloaden en klaar.

Ook Een Geweldige WordPress Webshop Laten Maken?

Met duizenden themes, voor minder dan fifty five dollar, is het ook nog eens heel fijn aan te passen. Let wel op, het kan lastig zijn om je theme zelf aan te passen, hier is toch de nodige basiskennis voor vereist. Als dit je zelf niet lukt is er altijd wel iemand te vinden op dit forum die dat voor je kan regelen. Elke maandag een artikel voor jouw webshop: Waarom jij User Experience niet over het hoofd magazine zien

Premium WordPress Onderhoud & Back