Mustmedia Bouwt Webshops

Direct Een Webshop Maken?

Digitale Slagkracht Structureel meer Leads en OmzetBlog: Wat kost een web site? En wat is het verschil tussen een web site van 2.500 en 25.000 euro?

  • Ik hoop dat je me kunt helpen.
  • Ik heb reuze veel zin om mijn webshop te maken maar dan wel in het Nederlands!
  • Bijna de hele web site is in het Engels, maar wanneer men wil afrekenen en een land moet kiezen, is dit allemaal in het Nederlands.
  • Met vriendelijke groeten, Joost

In 2015 was WooCommerce geen goede device voor serieuze webshops. Maar inmiddels zijn WordPress-webshops met een omzet van meer dan € 1.000.000 geen unicum meer.

WordPress Webshop Cases met WooCommerce Je kunt er niet meer omheen: met bijna 20 miljoen downloads en een marktaandeel van 39% is WooCommerce een meer dan serieuze speler in e-commerce-land. In 2010 schreef ik een eerste artikel over deWordPress-webshop, in 2012 updatete ik dit artikel met de plugin WooCommerce. Tot op de dag van vandaag genereert dit artikel ruim 200 lezers per dag.

Interview: BNR “Alleen nog maar effectieve websites en marketing in 2025! WordPress Blockchain De Toekomst van ‘Internet’EOS 7 redenen waarom EOS voor mij de ‘WordPress’ onder de Blockchains is!

Woocommerce Admin (gratis)

Beide platforms hebben voor- en nadelen. En op beide platforms kun je zowel hele goede als hele slechte retailers WordPress hosting bouwen.

Ik begrijp hetmeer informatie Referentie: spreken bij Exact Video: Ondernemerslessen 5 Ondernemerslessen in 20 minuten WordPress WordPress Dé Motor van ‘t WebWooCommerce WordPress Data Gebruik jij je WordPress Data zoals LinkedIn en Booking.com?

WooCommerce: feiten en instances op een rijtje We hebben de vraag om een Magento-shop om te zetten naar een WooCommerce-shop in 2016 net zo vaak gehad als van WooCommerce naar Magento.

In 2016 is WooCommerce – sowieso qua aantal gebruikers – marktleider geworden in de e-commerce-markt. WooCommerce is right here to remain; daarom hier een write-up inclusief praktijkcases WoodWatch, Crowdyhouse en Joolz over enterprisewerken met WooCommerce. Wanneer gebruik je WooCommerce en wanneer absoluut niet? Hoe komt het dat WooCommerce Magento voorbij is gegaan? En welke afwegingen moet je maken bij het kiezen van webshopsoftware?