Meertalige WordPress Woocommerce Webwinkels

Heb je meer nodig dan alleen de basisvoorzieningen die de plugin biedt, dan zijn er altijd uitbreidingen te vinden. In tegenstelling tot WooCommerce is Shopify geen gratis platform. Zij bieden een gratis proefperiode van 14 dagen aan.

WooCommercen en Shopify zijn beide zeer goede keuzes als het gaat om E-commerce platformen, maar wat is voor jou de beste keuze? Wij hebben de voor- en nadelen van zowel WooCommerce als Shopify voor je op een rijtje gezet. WooCommerce is een free of wordpress website charge plugin.

Alle thema’s zijn responsive. WooCommerce biedt meer dan 2600 plugins van de three grootste spelers CodeCanyon, WordPress.org en WooCommerce.com.

Arthur’S Beste Tips Woocommerce Thema’S

Vervolgens kun je kiezen uit de volgende pakketten: WooCommerce is de goedkoopste en het meest uitgebreide e-commerce platform voor WordPress. WooCommerce levert aan meer dan 28% van alle online winkels en heeft inmiddels 30.923.672 downloads. WooCommerce kan geïntegreerd worden met vrijwel elke serviceprovider. Shopify ondersteunt integraties met de volgende systemen- en toepassingen:

  • De test laat je kort zien hoe je website er op een mobiele telefoon uitziet.
  • Je kunt dus jouw graantje meepikken uit die groei door je WooCommerce-winkel mobielvriendelijk te maken.
  • Mobiel winkelen heeft een enorm groeipotentieel (afbeelding: Statista)

Ontvang vrijblijvend informatie en advies over Maak een keuzeWebshop laten makenMeer bezoekersData analyserenKanalen optimaliserenConversie optimalisatieConsultancy Opmerkingen Ja, WordPress ik wil een opmerking meesturen Ga je een webshop beginnen of is je huidige webshop aan vervanging toe? Dan ontkom je er niet aan om na te denken over een E-commerce platform.

Hoe Weegt Woocommerce Op Tegen De Concurrentie?

Bij WooCommerce kun je kiezen uit 1770 thema’s, afkomstig van de 3 grootste spelers ThemeForest, WordPress.org en MOJO Themes. Shopify biedt je 149 premium thema’s ($100 WordPress hosting – $180) en 24 gratis thema’s.