Magento Webshops

Magento 2 Webshop Ontwikkelen?

Enkele functionaliteiten van Magento 2 uitgelicht: De basis van een webshop is het presenteren van de producten. In Magento 2 is het productbeheer zoals het toevoegen en bewerken zeer eenvoudig. Door de gebruiksvriendelijke interface is een product snel toegevoegd of aangepast.

  • Met een webdesign van Dutchwebdesign is jouw WordPress web site mooi én gebruiksvriendelijk!
  • Met zoekmachine optimalisatie laten we jouw website beter scoren in de zoekresultaten.

Makkelijk, want dan kan elke klant met zijn al bestaande account inloggen in de nieuwe webshop! De oude webshop van BHVtotaal draaide op Drupal. Omdat deze webshop inmiddels verouderd was kwam de vraag om een vernieuwde webshop op te zetten. Hiervoor hebben we bij BHVtotaal Magento 2 aanbevolen.

Voor Body en Gym Shop hebben we tevens een migratie uitgevoerd van Magento 1 naar Magento 2. Hiermee is alle knowledge vanuit de oude store overgekomen; van producten tot klantaccounts.

Magento Webdeveloper

Het snel kunnen leveren van bestellingen is een zeer belangrijke issue die magento het succes van een webshop bepaald. Een goed voorraadbeheer is daarom essentieel.

Ben je bekend met Magento maar ben je benieuwd wat de voordelen zijn ten opzichte van Magento 2? Daar schreven we een blogbericht over » E-commerce oplossing voor elke situatie Sebwite is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk B2C webshops in Magento.

Voor BHVtotaal hebben we onder andere een maatwerk btw-switcher ontwikkeld. Dit is een Magento 2 magento hosting extensie die het mogelijk maakt om snel te wisselen tussen prijzen inclusief en exclusief btw.

Benieuwd hoe Magento 2 in te zetten is voor jouw webshop? Neem gerust contact met ons op Magento 2 cases e-commerce waar we trots op zijn

Al tijdens de ontwerpfase hebben we tot intimately rekening gehouden met de wensen van Body en Gym Shop. Een strak uitziend ontwerp dat aansluit bij de doelgroep.

Alles voor sportend Nederland De webshop is in zijn geheel verbeterd, van ontwerp tot functionaliteiten.