Magento Webshop Software, De Voordelen

Door de bovenstaande punten voor jezelf op een rijtje te zetten krijg je een gedegen beeld bij de complexiteit en de kosten van je Magento 2 webshop. Omdat kosten een belangrijk onderdeel zijn van je bedrijfsvoering webshop duiken we hier nu dieper op in. Wat is de prijs van een webshop laten bouwen in Magento eigenlijk? Zoals je hierboven waarschijnlijk al gelezen hebt, is dit van veel factoren afhankelijk.

Als je ervoor kiest om een Magento webshop te laten maken op basis van het bestaande thema, dan liggen de kosten vaak op minimaal 5000 euro. Kies je ervoor om een thema op maat te laten maken, dan stijgen de kosten al snel boven de 10.000 euro. Kosten plugins & koppelingen De standaard Magento installatie voldoet eigenlijk zelden aan de wensen die veel webshop-eigenaren hebben. Wil je de standaard set functionaliteiten van Magento uitbreiden dan maak je gebruik van extensies.

We weten allemaal dat Magento in de basis open source software program is. De commerce/enterprise variant wordt vooral gebruikt door de grotere webshops. Een licentie kost al snel minimaal €sixteen.000 per jaar . Je krijgt hiermee wel Gold SLA Support en meer mogelijkheden dan de Community version.

Deze mogelijkheden zijn echter minimaal en de extra kosten die je maakt ten opzichte van Community staan wat ons betreft niet in verhouding met elkaar. Omdat we ervan uitgaan dat je voor de community magento webshop editie gaat, en dus kiest voor de open supply variant, is deze investering €0,-.

De kosten voor het laten ontwikkelen lopen al vrij snel hoog op. Een simpele kale Magento installatie, uitgevoerd door een professionele webbouwer kost al gauw minimaal €5.000. Maar let op: dit is echt de onderkant en jij zult hier waarschijnlijk niet voldoende aan hebben. We gaan er voor het gemak van uit dat je de magento hosting laat bouwen.

Magento Webshop Ontwikkelaars Bij It