Magento Webshop Laten Maken? Freelance Magento Developers

Dat kan met deze Magento koppeling. Je kan hierbij kiezen voor een bedrag of een proportion en stelt dit allemaal in via de backoffice van jouw eigen webshop. Installatiebestanden through magento Github Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren.

krijg je toegang tot het Admin Panel. Daar kan je jouw websites magento in een handomdraai toevoegen.

Zodra er een nieuwe update van de koppeling beschikbaar is, ontvang je een seintje through jouw backoffice. Je hoeft dan alleen nog maar op ‘updaten’ te klikken en je beschikt weer over de laatste versie van de betaalmethode.

Om toegang te krijgen tot het panel, maak je eerst een account aan. Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen PAY. Maak direct een free of magento hosting charge account aan.

Je regelt dit allemaal by way of Magento Connect en de backoffice van jouw webshop. Je kan zelf de gewenste betaalmethoden selecteren en activeren.

Je hebt hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, AfterPay en nog veel meer. Wil je voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument?