Magento 2 Webshop

Magento is standaard niet geschikt voor grote webshops die meer dan honderdduizenden producten bevatten, daarvoor is de Enterprise editie geschikt. We ontwikkelen niet alleen je webshop, we hebben ook de nodige ervaring met het schrijven van plug-ins die je webshop naar wens aanvullen. Onze gecertificeerde ontwikkelaars geven ook maandelijks workshops zodat je ook zelf aan de slag kunt in het beheersysteem van je webshop. Naast koppelingen met UNIT4, AFAS, Exact of maatwerk software webshop program hebben we ook talloze plugins ontwikkeld. aan een complete module voor franchise organisaties, een configurator module, lookbooks en nog veel meer.

Benieuwd voor welke Magento webshops we werken? Magento2 platform voor Nederlands grootste en meest verrassende aanbieder van Kerstpakketten.Lees ook de case met meer particulars magento hosting. De oude webshop was toe aan een visuele en technische vernieuwing.

De Beste Tips Voor Magento Starters

Wij bieden hier passende en betaalbare oplossingen voor (vanaf €50,- per maand). Het programmeren binnen Magento kan intensief zijn en tijd kosten waardoor maatwerk ontwikkeling tijdsintensiefkan zijn. Juist heeft echter gecertificeerde Magento developers in huis die je wensen snel en efficiënt realiseren.

Koppeling met betalingssystemen Alle betalingssystemen bieden een eenvoudige koppeling met Magento aan. Dat maakt de keuze uit betaalmogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Het kan voor webwinkeliers even wennen zijn. Door alle mogelijkheden kan het even duren voordat je alles hebt ontdekt. Magento is een zwaar platform, hierdoor is een simpel internet hosting pakket onvoldoende om je webshop in de lucht te houden.

Zo kun je klanten ook andere betalingsmethodes als iDEAL en PayPal bieden. De belangrijkste acties voor zoekmachine optimalisatie zitten standaard in Magento. SEO vriendelijke URL’s, Google sitemap en essentiële meta informatie voor pagina’s, producten en categorieën zijn eenvoudig in te vullen.

  • Je moet veel verschillende dingen instellen en numerous tweaks toepassen.
  • Doordat Magento wereldwijd wordt gebruikt dien je hem eerst volledig te tunen naar de Nederlandse markt.
  • Het installeren neemt behoorlijk wat tijd in beslag.

Grote group, vaak is er al een oplossing voor gestelde vragen. Zit er een functionaliteit niet standaard in Magento? Dan is deze vaak te vinden in de vorm van een extensie en anders maken we deze voor je op maat. Niet afhankelijk van één partij, eenvoudig te migreren en te onderhouden. Interessanter qua investering ten opzichte van een maatwerk e-commerce platform.

Magento biedt gebruikers een ongekende hoeveelheid options, hieronder volgt een selectie van de belangrijkste functionaliteiten: Meerdere webwinkels met verschillende domeinnamen en een geheel eigen look en feel e-commerce? Geen probleem, met Magento kun je deze vanuit één beheersysteem onderhouden.

Magento geeft je de mogelijkheid om met één installatie meerdere webshops op te zetten. Maar daarnaast kunnen deze webshops ook nog voorzien worden verschillende talen en of valuta’s. Je klanten laten zien dat je alles op voorraad hebt? Met Magento kun je de voorraad makkelijk beheren, mocht de verkoop van een product zo snel gaan dat het tijdelijk is uitverkocht? Dan weet je klant dit ook meteen.