Interbank Lening

Wij helpen u graag verder! Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven. Hands-on en informeel en formeel waar nodig en gewenst Debt Advisory & Financial Restructuring SamenvattingDebt Advisory is een specialisme geworden… Alles wat u moet weten over Rekening-courant Bent u opzoek naar een zakelijke rekening waaraan kredietruimte is gekoppeld? Burgemeester van Roijensingel 18

Let Wel Op De Volgende 5 Aandachtspunten Bij Het Herfinancieren Van Uw Lening(en):

Kiest u voor een herfinanciering dan levert dat onder andere het volgende op: Een herfinanciering biedt overzicht omdat u precies weet hoeveel u per maand betaalt en wanneer de lening is afgelost.

  • Je hebt dan iedere maand maar één bedrag dat je moet betalen, en je gaat van verschillende looptijden naar 1 second waarop alles is afgelost.
  • Je lost alle bestaande leningen af met één nieuwe lening.
  • Als je meerdere leningen hebt bij verschillende financiers, geeft een herfinanciering je meer overzicht.

Of wordt het misschien tijd om de structuur te herzien? Als dat het geval is, is herfinanciering een eenvoudige uitkomst waarbij de financieringen weer met u mee kunnen groeien. Ook bieden de jaarstukken inzicht in de vraag of er nog steeds voldoende krediet is en of dit krediet geleend wordt tegen de juiste voorwaarden. Als blijkt dat dit niet zo is, dan kan dit euvel verholpen worden door een herfinanciering aan te vragen.

Sociale Lening

U betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing en ook de looptijd staat huge. Dat maakt een herfinanciering dus duidelijk, helder en overzichtelijk. U heeft één overzichtelijke lening in plaats van meerdere leningen. U kunt er voor kiezen om tussentijds af te lossen. Nadelen van herfinanciering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van herfinanciering? Neem dan gerust contact op met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: . Een e-mail kunt u sturen aan: U kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor een snelle reactie van een van onze medewerkers.

Het herfinancieren van uw financiering heeft uiteraard ook een aantal nadelen. Kiest u voor een herfinanciering dan moet u in ieder geval rekening houden met het volgende: U kunt er voor kiezen om additional af te lossen, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Gedurende de looptijd van de herfinanciering is het niet mogelijk om additional geld te lenen. Bedragen die u al hebt afgelost kunt u niet opnieuw opnemen bij de herfinanciering. Vragen of interesse in begeleiding bij uw herfinanciering?

Zo kunt u met een herfinanciering bijvoorbeeld meer zekerheid creëren. Tot slot kan dit wellicht ook een goed second zijn om na te denken over een eventuele verkoop van uw bedrijf. Als u graag meer informatie wilt over het verkopen van uw bedrijf, bekijk dan de website van Venturefirm. Het herfinancieren van uw financieringen heeft uiteraard een aantal voordelen.

Er is dan ook geen betere timing om in gesprek te gaan met de financiers van uw onderneming dan nu, direct na het opmaken van de jaarcijfers van het afgelopen jaar. Met behulp van de jaarstukken kunt u zich bijvoorbeeld vrij eenvoudig verdiepen in de structuur van uw organisatie. Sluit deze nog steeds aan bij uw ambities en doelstellingen?

Cookies helpen ons u beter van dienst te zijn en onze diensten te verbeteren. Door verder te gaan, zakelijke lening aanvragen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Straks heb je het nodig Inloggen met toegangscode