Hoe Kies Je Tussen Woocommerce En Magento?

Wil je dat je klanten op een eigenschap kunnen klikken en een overzicht kunnen krijgen van alle producten in deze eigenschap dan vink je deze aan’ Hoe moet de eigenschap gesorteerd worden. Bv nummers worden op één volgend als je deze op nummeriek zet. Eigenschap uiteindelijk toevoegen.

In het producten overzichtsscherm. Soms kan het handig zijn dat je direct in het product de categorie, het website maken trefwoord of de eigenschap toevoegt. Wanneer je een nieuw product toevoegt of als je een product aanpast.

Lees hier verder om verder te gaan met eigenschappen per product. Je kunt WordPress hosting op twee manieren de categorie, het trefwoord of de eigenschap toevoegen.

Wanneer je hebt gekozen voor “Bewerken” in productoverzichtscherm dan kun je ter plekke categorieën aanmaken en selecteren. Meest gebruikte laat de meest gebruikte categorieën zien. Selecteer door vakje aan te vinken. Trefwoorden kun je toevoegen by way wordpress webshop of trewoorden veld. Klik op kruisje om te verwijderen.

De Functionaliteiten En Voordelen Van Onze Woocommerce Integratie

Heb je nu een fabrieks schaal dan is de kans erg groot dat je deze in verschillende grootte & kleuren kan krijgen. Dit is een variabel product.

Bij trefwoorden is het invoeren heel eenvoudig. Vul je naam voor het trefwoord in. Wanneer je eigenschappen voor veel producten gaat gebruiken dan maak je ze globaal aan. Ga naar de Producten/Eigenschappen tab. Geef een naam aan je eigenschap

Een simpel product zegt eigenlijk alles. Het is een product waarvan er gewoon één is. Dus je hebt hand gemaakte schaal. Er is er geen één hetzelfde. Er zijn geen opties voor een andere kleur of grootte.

Wanneer je de volgorde wilt veranderen dan kun je dat dmv over de drie streepjes zweven totdat je cursor veranderd in een richting cursor Wanneer je meerdere trefwoorden tegelijk gaat invoeren is het handig om dit in Trefwoorden onder producten te doen.

Voordelen Van Woocommerce