Hoe Installeer Ik Magento 2?

Magento is een stuk ingewikkelder dan WooCommerce. Daardoor is het ontwikkelen en onderhouden van een webshop minder duur en eenvoudiger. De veiligheid van de systemen Het is bij beide systemen noodzakelijk regelmatig te updaten. Doe je dat niet, dan is je webshop kwetsbaar voor veiligheidslekken.

Beide systemen zijn open supply. Dit betekent dat de broncode vrijelijk beschikbaar is. Dat heeft voordelen; ontwikkelaars kunnen magento hosting gemakkelijk mee-ontwikkelen. Het nadeel ervan is wel dat kwaadwillenden ook makkelijk misbruik kunnen maken van een veiligheidslek.

Magento is namelijk speciaal voor deze eisen gebouwd. WordPress is een CMS waarmee het mogelijk is eventueel een simpele webshop op te starten. Wanneer je meer producten gaat toevoegen of meer bezoekers tegelijk krijgt, is WordPress minder geschikt deze aanvragen af te handelen. De kosten van Magento en WordPress

Een simpele Magento webshop laten bouwen kan al snel 15.000 euro kosten. Het programmeren en ontwerpen van een custom made webshop is een dure gelegenheid, vooral vanwege de complexe codering die Magento hanteert. Maatwerk voor Magento is veel duurder dan maatwerk voor WordPress. WordPress is makkelijker in te stellen Hier is het goedkoper om een ontwerp op maat te laten maken.

Ten eerste is het belangrijk te kijken naar de grootte van de webshop. Verwacht je veel bezoekers en producten toe te voegen, dan kun je beter voor magento kiezen.

Webwinkel Op Maat (laten) Maken

Hierboven bespraken we al wat overeenkomsten en verschillen tussen WordPress en magento. Voor een goede keuze dien je verschillende factoren in overweging te nemen.