Gespecialiseerde Magento Bouwers

Adobe, de eigenaar van het Magento platform, heeft in 2018 aangekondigd Magento 1 nog te ondersteunen tot juni 2020. Daarna komen er geen beveiligingsupdates meer, waardoor bijvoorbeeld klantgegevens niet helemaal veilig meer zijn. Tijd om dus – als je nog met Magento 1 werkt – over te stappen op een Magento 2 webshop.

Gebruik je voor jouw webshop nog helemaal geen Magento, dan stap je direct in de wereld van Magento 2. En dat is mooi om een paar redenen. Want de grootste voordelen van een Magento 2 webshop zijn: Wat zijn de voordelen van een Magento 2 webshop?

Maak snel en efficiënt koppelingen met bijvoorbeeld ERP. De gebruiksvriendelijkheid in de back-end en CMS is hoger. Als webshop beheerder kun jouw categorieën en producten makkelijk beheren. De complexiteit is stukken lager dan in magento webshop 1.

Voor developers biedt het veel meer mogelijkheden (dus meer opties voor maatwerk in jouw webshop!). Het heeft een betere veiligheid en hogere snelheid. Magento 2 biedt legio aan extensies via magento hosting de Magento Marketplace.

Tegenwoordig is het verstandig om een Magento 2 webshop te laten maken. In 2015 werd het Magento 2 webshop platform uitgebracht. Het is niet zomaar een upgrade van de eerste versie; het is eigenlijk een heel nieuw platform. En nog meer mogelijkheden op gebied van online freelance marketing. Een Magento 2 webshop laten maken door een group van Magento 2 consultants?

  • De foundation heb je binnen een middag wel staan, maar dan begint het pas.
  • Het installeren neemt behoorlijk wat tijd in beslag.

Extra Seo Mogelijkheden

Het heeft een responsive lay-out en opbouw. Met Magento 2 ben je zeker van een goede mobiele webshop en goede werking op desktop, pill en smartphone. Het heeft een verbeterde API voor koppelingen met externe systemen.

De Functionaliteiten En Voordelen Van Onze Magento Integratie