Freelance Magento Developer

Tegenwoordig schieten de nieuwe webshops als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen zien het potentieel van het internet in en proberen daar op in te spelen. Al deze webshops moeten echter ook ontwikkeld worden. Voor het ontwikkelen van een webshop kan ik gebruik maken van verschillende systemen. In de praktijk ben ik echter een groot liefhebber van één specifiek webshop systeem. Ik heb het hierbij over een Magento Developer.

Magento is een speciaal webshop systeem, waarmee ik een hele webshop vorm kan geven. Ik kan Magento laten communiceren met andere systemen, waardoor je één groot totaalpakket krijgt. Ook is het mogelijk om het design van een webshop met Magento helemaal naar wens te maken. Oftewel: dankzij Magento ben ik in staat om het gehele project naar wens af te ronden. Als Freelance Magento Developer werk ik dan ook met grote regelmaat met dit systeem. Uiteraard is dat ook te danken aan de vele voordelen die dit systeem met zich mee brengt.

Magento webshop

Als je een webshop bezoekt, is de kans groot dat deze met WordPress of Magento gemaakt is. Dit zijn namelijk de twee meest gekozen systemen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop. Bij het ontwikkelen van een website moet een ontwikkelaar rekening met vele zaken houden. Deze zaken zijn voor het grootste gedeelte allemaal met behulp van Magento te perfectioneren. Denk hierbij aan de vermelding in Google, de vertoning van een Magento webshop op een mobiele telefoon en de veiligheid van een webshop.

Door de jaren heen zijn consumenten steeds kritischer geworden. Een webshop moet 100% perfect zijn. Is dat niet het geval? Dan drukt een bezoeker direct op het kruisje rechts boven. Als webshop eigenaar is dat uiteraard iets wat je niet wenst te hebben. Als Magento Developer ben ik in staat om een 100% werkende Magento webshop te ontwikkelen!

Magento Voordelen

  • Snelle webshop
  • Magento is eenvoudig in beheer
  • Goedkoop door open source

Heb je interesse

Mocht je na het lezen van dit stukje tekst interesse in mijn diensten hebben, hoor ik graag van je. Ik sta namelijk altijd open voor het ontwikkelen van een nieuwe Magento webshop. In een vrijblijvend gesprek kom ik graag meer te weten over je wensen. Deze wensen tracht ik vervolgens uit te werken in een werkende Magento webshop. Daarbij hecht ik veel waarde aan je (tussentijdse) commentaar, zodat we samen het gewenste resultaat kunnen bereiken. Met een Magento webshop kan je een vliegende start maken. Graag ben ik dan ook degene die jouw nieuwe Magento webshop mag ontwikkelen.