Financieringsaanvragen, Proviaz Helpt Uw Onderneming Verder Met Bedrijfsfinancieringen

Bedrijfsfinancieringen & Zakelijk Lenen

Een kredietlijn geeft je toegang tot flexibele cash en is te vergelijken met rood staan bij de bank. De kredietverstrekker geeft je toegang tot een specifiek bedrag (bijvoorbeeld € 50.000).

Wat Is Een Geld Lenen Voor De Ondernemer?

Je kunt geld opnemen tot dat limiet, maar je hoeft niet alles in één keer op te nemen. Je neemt het zakelijk krediet op wanneer je het nodig hebt, en lost dat op den duur langzaam af middels een maandelijkse aflossing. Je krijgt een stukje flexibiliteit, maar daar betaal je ook voor. Vaak gebruikt voor financiering van werkkapitaal. Zakelijk krediet is geschikt voor: financiering van groei / werkkapitaal, managen van cash flow en korte termijn kosten Bij factoring krijg je jouw factuur onmiddellijk uitbetaald.

Soorten leningen voor MKB bedrijven Een normale zakelijke lening is de meest gebruikelijke leenvorm.

Wil je een zakelijke lening aanvragen bij de financial institution, dan geldt er vaak een minimum lening van € 1.000.000+. De looptijd varieert vaak van 12 tot 60 maanden . Geschikt voor: grotere en lange termijn investeringen, meestal eenmalig

Je moet in dat geval kunnen aantonen dat je de komende 5 jaar in ieder geval € 932 aan cashflow vrij hebt per maand om de financier te betalen. Daarnaast hanteren veel financiers twee basisvoorwaarden: Je draait een jaaromzet van minimaal € 50.000+ Enkele aanbieders hanteren minder strakke voorwaarden, bij New10 hoef je bijvoorbeeld maar 6+ maanden in business zakelijke financiering te zijn, in plaats van een jaar. Nog geen 1+ jaar in business of minder dan € 50.000 omzet? Bij deze aanbieders kun je wel geld lenen.

Te gebruiken voor financiering van werkkapitaal of inventaris, een verbouwing of bijvoorbeeld een bedrijfsovername. Online kredietaanbieders bieden doorgaans zakelijk leningen aan tot € 1.000.000.