Eenvoudig Magento 2 Koppelen

Magento 1 En 2 Support

In iMUIS Online geef je per product aan of deze gesynchroniseerd moet worden met de webshop. Dat scheelt enorm veel tijd! Prijs voor ondernemer: €forty,- per maand Bekijk hier het module-overzicht Koppel je Magento webshop aan iMUIS Online!

Met de koppeling tussen iMUIS Online en magento webshop webshop, worden gegevens automatisch gesynchroniseerd. Alle mutaties in je webshop worden onmiddellijk verwerkt in je boekhouding, zoals artikelen, debiteuren, voorraadpositie en verkooporders.

OndernemersZzp/kleinzakelijk Gratis obtain ondernemersbrochure Het runnen van een webshop is niet eenvoudig. Denk aan het verzenden van de producten en het inzetten van advertising om je webshop onder de aandacht te brengen.

MUIS Software ontwikkelt administratieve software. Wij zijn al ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en bedienen inmiddels meer dan 20.000 klanten.

Deze free of charge periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte e-mail waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen.

De handleiding om de koppeling tussen Yuki en Magento te activeren kun jehierdownloaden. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met met Yuki assist. Dit kan via magento of je kunt bellen op nummer 010 – . Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Spinoza IT op nummer 06 – .

Bestellingen die in de webshop worden gedaan, worden binnen iMUIS Online gefactureerd. Deze hoef je dus niet meer handmatig in iMUIS Online in te geven. Naast de gegevens van de order, worden ook de klantgegevens direct overgenomen.

Maar er komt ook heel wat administratie bij kijken. Hoe handig zou het zijn als je je Magento webshop kunt koppelen aan je boekhouding?

Meta Gegevens Product Pagina’s

Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt. Koppeling is mogelijk gemaakt door Sponiza IT Sponiza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online magento hosting systemen. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Sponiza IT through Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen.