Een Zakelijke Lening Die Bij U Past

Controleer uw spambox. Waar u de lening voor kunt gebruiken De lening Toekomstigbestendig wonen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor: Het verwijderen van asbest Het aanpassen van de badkamer (voor ouderen/ minder validen) om langer thuis te kunnen blijven wonen

Herstel van de fundering U vult het aanvraagformulier in voor de gemeente, en stuurt een offerte mee. De gemeente checkt hiermee de gegevens en plannen aan de voorwaarden voor de lening. Als u in aanmerking komt, stuurt u alle gevraagde gegevens, inclusief het besluit van de gemeente, naar het SVn.

Door drukte op de lijn reageert het formulier soms langzamer. Het kan seconden duren. Geef het even de tijd. Download een kopie van uw aanvraag. Geen ontvangstbevesting ontvangen?

Bij een positieve beoordeling ontvangt u een offerte en een bouwdepot van de SVn. Toetsing Toekomstbestendig Wonen Lening

Registratie en verwerking van uw gegevens Hoe wij met uw gegevens omgaan voor deze lening, kunt u lezen in het Privacyregister. Zie Uw gegevens en duurzaamheidsleningen.

Vul daarvoor eerst de toetsing in. Als ons besluit positief is, vraagt u een lening aan bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland (SVn). Er zijn four geld lenen verschillende leningen, met verschillende voorwaarden. Het SVn doet een financiƫle toetsing.