Een Bootlening, Een Goedkope Lening Via De Goedkoopste Lening!

Persoonlijk en op maat. Als financiële adviseur en onafhankelijke verzekeraar begeleiden we ondernemers, kmo’s en particulieren naar rust en zekerheid.

Zekerheid door te beschermen wat u hebt opgebouwd. Net als u dragen we onze onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Het is onze manier om u de meest complete polissen aan te bieden aan de scherpste voorwaarden – ongeacht de maatschappij.

Nieuwe botenZeiljachten Bootmagazine aan de Belgische kust m jouw droomboot aan te schaffen wil je veilig, betrouwbaar en vooral zonder zorgen geld lenen. Je gaat niet zomaar een geldlening aan, maar nu heb je toch even wat further geld nodig om die fantastische boot van je dromen te kopen.

Uiteraard hanteert de belastingdienst hiervoor wel persoonlijke lening enkele regels. Wij zetten het voor u op een rij.

Cookies aanvaardenDeze website maakt gebruik van cookies, voor meer data:Ons privacybeleid Geld lenen voor uw verbouwing? Vergeet uw belastingvoordeel niet! Wist u dat u ook kosten magazine aftrekken als u een persoonlijke lening afsluit voor de verbouwing van uw huis?

U hoeft uw boot niet te registreren, dus ook uw plezierboot kan op deze manier verzekerd worden. U kan zelf beslissen op welke looptijd u wenst uw boot te financieren afhankelijk van de maandsom die u wenst af te lossen. Klik hier voor meer informatie over persoonlijke leningen.

Deze manier is de meest voorkomende manier voor de financiering van plezierboten. Op zich bestaan er dus geen specifieke bootleningen.

Na zes maanden moet u wel de rente die u krijgt over het geld verrekenen met de rente die u betaalt. Heeft u nog een vraag over dit artikel of overweegt u een persoonlijke lening af te sluiten?

Wanneer u beslist een plezierboot aan te kopen is het niet altijd mogelijk om deze contant te betalen. Mogelijks kan u een deel van de boot contant betalen en beslist u om een deel te financieren. Lenen voor een plezierboot kan u reeds vanaf 2500 euro.