Autolening

Een zakelijke hypotheek tot € 1 miljoen Een lange looptijd van 20 jaar en gunstige rentetarieven Vraag uw Bedrijfshypotheek aan Een zakelijke hypotheek bij RegioBank Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een bedrijfspand kopen of laten bouwen? Of heeft u al een zakelijke hypotheek, maar wilt u deze oversluiten? Bij RegioBank kunt u een bedrijfshypotheek afsluiten.

Herfinanciering Van Een Te Dure Lening

Sommige functies en nieuwe technieken werken minder goed. Zakelijk ProductenZakelijk zakelijke lening betalen Een bedrijfspand kopen, bouwen, verbouwen of herfinancieren

We raden u aan om over te stappen op een nieuwe browser Sorry, Internet Explorer ondersteunen wij niet meer. Deze browser voldoet niet aan de huidige beveiligingseisen.

Vastgoedlening

Wat is een zakelijke hypotheek? Een zakelijke hypotheek, of bedrijfshypotheek, is een vorm van een zakelijke lening. U gebruikt een zakelijke hypotheek voor het kopen, bouwen of verbouwen van een bedrijfspand waarin u uw eigen bedrijf kunt huisvesten of uw beroep uitoefenen.

Bedrijfshypotheek in het kort € 50.000 en € 1.000.000 Jaarlijks extra aflossen tot 5% van de hoofdsom forty% van het bedrijfspand magazine u verhuren Het bouwdepot geeft inzicht en overzicht in de kosten. Zakelijke hypotheek afsluiten bij uw Zelfstandig Adviseur

Een zakelijke hypotheek voor uw bedrijfspand Bij Regiobank kunt u een bedrijfshypotheek afsluiten voor het kopen, bouwen, verbouwen of herfinancieren van een bedrijfspand. Uw Zelfstandig Adviseur kijkt samen met u naar het maximale hypotheekbedrag.