Aankopen Uit De App Store Op De Mac Installeren

De industrie van iOS-apps stimuleert groei en werk­gelegenheid. Zet tijdelijke events in je app in de schijnwerpers door ze te promoten in de App Store. Op die manier worden ze door miljoenen bezoekers gezien.

Scrol omlaag op de pagina ‘Accountinformatie’ naar ‘Aankoopgeschiedenis’. Klik naast ‘Meest recente aankoop’ op ‘Bekijk alles’. Uw aankoopgeschiedenis wordt weergegeven. Tik op ‘Afgelopen 90 dagen’ en selecteer een ander datumbereik.

Test Per Onderdeel Hoe De Productpagina Van Je App Presteert

Als u een lijst wilt van de apps, abonnementen, muziek en andere content die u onlangs hebt gekocht, kunt u online zoeken in uw app aankoopgeschiedenis. Als u een app wilt downloaden die een gezinslid heeft gekocht in de App Store,downloadt u de app opnieuw.

iOS 15.5 Features: Everything New in iOS 15.5 – MacRumors

iOS 15.5 Features: Everything New in iOS 15.5.

Posted: Tue, 17 May 2022 20:25:50 GMT [source]

Het gekozen e-mailadres wordt gebruikt voor e-mail van alle apps en ontwikkelaars waarvoor u ‘Verberg mijn e-mailadres’ gebruikt. Als u items in uw aankoopgeschiedenis aantreft waarvan u zich niet herinnert dat u ze hebt gekocht, vraag dan aan uw gezinsleden of zij het item hebben gekocht. Als uw apparaat ook wordt gebruikt door uw gezinsleden, kan het verstandig zijn om voor elke aankoop een wachtwoord te vereisen.

Uw Aankoopgeschiedenis Voor De App Store, Itunes Store En Andere Apple Mediaservices Bekijken

Je moet je aanmelden voor een proefabonnement op Apple Music; alleen voor nieuwe leden. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd. Klik op uw naam onderaan de navigatiekolom. Zoek de gewenste app, veeg naar links over die app en tik op ‘Verberg’. Tik op de accountknopof op uw foto of initialen bovenaan het scherm. Deel een daarvoor in aanmerking komend App Store-abonnement met andere gezinsleden in je Delen met gezin-groep.

Als een waarschuwing aangeeft dat u uw beveiligingsinstellingen moet wijzigen om vanaf onbekende bronnen te kunnen installeren, volgt u de stappen op het scherm. Nadat u uw instellingen hebt gewijzigd, moet u mogelijk op een terug-knop tikken om terug te gaan naar de bestandenbrowser. Vervolgens kunt u het .apk-bestand installeren. Je kunt je gratis of commerciële apps aanbieden aan miljoenen iPad-, iPhone- en iPod touch-klanten in de hele wereld. Het iOS Developer Program helpt je om je apps via de App Store te distribueren. Je kunt je inkomsten onder andere verhogen met functies als in‑app-aankopen, of door te zorgen dat mensen je app vinden met Search Ads. Als je ‘Delen met gezin’ hebt geconfigureerd, tik je op ‘Mijn aankopen’ of kies je een gezinslid om zijn of haar aankopen te bekijken.

Meer Informatie Over Je Apple Watch

In twaalf jaar tijd is het aanbod van de App Store gegroeid van 500 naar maar liefst 1,8 miljoen apps. Al die apps zijn stuk voor stuk gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van privacy, beveiliging en content. We hebben al die tijd ook de ontwikkelaars verder geholpen. Voor hen zijn altijd de allernieuwste tools beschikbaar, en tijdens het hele ontwikkeltraject staan we voor ze klaar. Zo kunnen zij apps blijven maken die mensen op een andere manier laten werken, gamen, reizen, leren en ontmoeten. Apps die je manier van leven veranderen. De slimme zoekfunctie doet suggesties, geeft hints en komt met een lijst apps, inclusief video previews, redactionele artikelen en handige gebruikstips.

‘Fresh Apple Apps’ and UI Updates Expected For iOS 16 – Gizmodo

‘Fresh Apple Apps’ and UI Updates Expected For iOS 16.

Posted: Mon, 16 May 2022 20:30:00 GMT [source]

Als een app in de App Store een knop ‘Download’ heeft in plaats van een prijs, is de app gratis. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het downloaden van een gratis app. Sommige gratis apps bieden in-app aankopen en abonnementen die u kunt kopen. Abonnementen en in-app aankopen geven u bijvoorbeeld toegang tot meer functies en materiaal. Meer informatieover in-app aankopen en abonnementen. Ontwikkelaars krijgen van ons alle benodigde tools en support om hun apps van baan­brekende technologieën te voorzien. En daar heb jij als gebruiker meteen plezier van.

Tik op uw naam en tik vervolgens op ‘Media en aankopen’. Op uw computer vindt u uw aankoopgeschiedenis in Accountinstellingen. Blader of zoek naar de app die u wilt downloaden.

  • U kunt ook een link bekijken naar het privacybeleid of de algemene voorwaarden van de app.
  • Wil je apps bouwen die gebruikmaken van geavanceerde machine learning?
  • Als de categorie een aantal kleine appsymbolen bevat, tik je op de categorie om deze uit te vouwen zodat je alle apps in de categorie kan zien.
  • Kom erachter wat je publiek precies vindt van de productpagina van je app.
  • Er is een breed scala aan apps verkrijgbaar.
  • U kunt ook automatische updates inschakelen, zodat u niet elke app handmatig hoeft bij te werken.