#1 Drag’n’drop Magento Integratie

Gelukkig heeft Magento 2 een nieuwe functie die automatisch metatags op productpagina’s aanmaakt: de product fields auto-generator. Het vullen van deze data gaat op globaal niveau; je hoeft het dus maar één keer goed in te stellen en het is zichtbaar op alle productpagina’s. Geef de benodigde informatie op in de catalog en Magento 2 maakt hier automatisch metatags van. De vindbaarheid van je webshop en van je individuele productpagina’s verbetert hierdoor sterk. En het scheelt gelukkig veel tijd!

  • Alle voordelen van Magento in combinatie met ontzorging vanuit Magento zelf.

De titletag bepaalt de titel van je pagina zoals deze wordt weergegeven op de resultatenpagina van zoekmachines. Een zoekmachine weet door de paginatitel wat het onderwerp van de betreffende pagina is en koppelt hieraan de juiste zoektermen.

De URL is het enige wat de pagina volledig onderscheid van andere pagina’s op het internet. Het is dan ook éé van de belangrijkste ranking factoren voor web optimization. Het is raadzaam om de .html extensie te verwijderen om later mogelijke problemen te voorkomen wanneer je overschakelt naar een ander eCommerce platform. Om de .html extensie uit de URL’s te verwijderen, log je in op je Magento backend. Je gaat naar Stores -> Configuration -> Catalog -> Catalog -> Search Engine Optimization.

Híerom Wordt Een Magento Webshop Alleen Maar Beter

Het is van groot belang dat deze titel goed aansluit bij de inhoud van de pagina. Idealiter wil je in de titel tag je belangrijkste zoekwoord hebben staan, daarna een USP en eventueel je bedrijfsnaam. Voor iedere pagina kun je in Magento handmatig de titeltag en meta-description aanpassen.

Magento Gebruiken Voor Je Webshop

Dat kan met een meta-description en titletag. De meta-description is een korte samenvatting van de inhoud van de betreffende pagina en wordt in HTML gezet door middel van de tag. Je schrijft een pakkende tekst van ongeveer 150 magento hosting tekens aan, zodat je meta-description op elke system volledig zichtbaar is.

Dit is uiteraard fijn als je weinig pagina’s hebt. Maar magento webshop verkoop je meer dan honderden of duizenden artikelen?

Interne hyperlinks helpen je bij de vindbaarheid van je web site. magento Je brengt eigenlijk verbanden aan tussen alle verschillende pagina’s die er zijn.